Перейти до вмісту

Пн-пт:
Сб-нд:

10:00—18:00
10:00—16:00

Эфирное масло Сандала
Эфирное масло Сандала
Эфирное масло Сандала

Ефірна олія Сандалове дерево (Sandalwood West) Вівасан

Ціна:

936 грн.

3 в наявності

ДОСТАВКА:

— Самовивіз з нашого офісу;

— Доставка по Україні з оплатою при отриманні (післяплата) в Новій пошті, Укрпошті.

ОПЛАТА:

— Оплата готівкою;
— Оплата на банківську картку (передплата);
— Післяплата в пошті.

Ботанічна назва: Sandal Wood West

Аромат сандала має екзотичну та містичну харизму.

Сандал часто використовується у чоловічій парфумерії. Аромат нижньої ноти. Має заспокійливу, стабілізуючу дію при нервозності, чудово освіжає та ароматизує повітря.

Склад: 100% чиста ефірна олія Сандалового дерева [Amyris balsamifera] West Indies.

Ботаніка: вічнозелене сандалове дерево (біле сандалове дерево, жовте сандалове дерево, східно-індійське сандалове дерево) висотою до 9 метрів з коричнево-сірим стовбуром та великою кількістю гладких та гнучких гілок.

Розповсюдження: West Indies

Отримання ефірної олії: метод дистиляції з парою подрібненої деревини стовбура та коріння дерев старше тридцяти років без хімічних розчинників.

Аромат: терпкий і прохолодний, що нагадує деревину, не різкий

Сертифіковано Халяль.
Сертифікат GMP

Продукт не тестувався на тваринах.

Олії для сумішей: майже всі.

Дефіцит та висока ціна сандалової олії постійно провокують спроби її фальсифікації додаванням більш дешевих та доступних олій або синтетичних запашних речовин. Такі підробки можуть дуже близько імітувати аромат справжньої олії, але абсолютно позбавлені її високої біологічної активності.

Ефірна олія сандала 100% натуральна

Історія застосування олії сандалового дерева, чудові властивості якого були відомі ще в давнину, налічує вже понад 4000 років. Спектр застосування олії сандалу дуже широкий. Воно однаково високо цінується як невід’ємна частина буддійських та індуїстських обрядів, і в медицині, і як популярний компонент високоякісної косметики та парфумерії. Залишаючи осторонь містичну сутність сандалу, звернемося до реалій, де сандалове дерево є національним надбанням, а ефірна олія сандалу виступає однією з істотних складових сучасних косметологічних та парфумерних технологій. У парфумерно-косметичних додатках олія сандалового дерева високо цінується не лише за екзотичний, енергійний і водночас заспокійливий аромат, а й як біологічно активний компонент косметичних засобів. Його чудові властивості давно і добре відомі. Воно має виражений заспокійливий і пом’якшувальний ефект при запальних та алергічних реакціях і подразненнях шкіри, характеризується антисептичною, бактерицидною та протигрибковою (антифунгіцидною) дією, тонізує, зволожує та загоює шкіру, особливо ефективно у засобах для сухої, потрісканої та ніжної шкіри навколо очей, знімає втому, емоційні навантаження, підвищує статеву потенцію у чоловіків, ефективне для профілактики впливу на організм шкідливих хімічних факторів та радіаційних впливів.

У літературі описано профілактичну дію олії сандалового дерева (у концентрації 5%) щодо папілом на шкірі. Олія сандалового дерева зменшує поширеність папілом на 67%, а їх кількість – на 96%. Місцеве застосування 5% олії сандалового дерева не тільки значно зменшує поширення папілом, але й захищає шкіру від їх появи протягом 5 тижнів. Тим самим відкриваються винятково цікаві перспективи застосування олії сандалу для профілактики раку шкіри.

Сама олія сандалового дерева дуже стійка, термін придатності його становить 3 роки, а аромат добре поєднується з усіма квітковими та деревними ароматами. Завдяки високому вмісту сесквитерпенових спиртів у сандаловому маслі, воно уповільнює випаровування ароматичних складових і здавна використовується в косметиці та парфумерії для фіксації інших ароматів.

Важливий аспект при використанні олії сандалу в косметичних та парфумерних рецептурах – його перевірена століттями безпека та відсутність обмежень на його застосування.

Цінність сандалової олії визначається високим вмістом у ньому альфа- і бета- сантанол, але різні види його відрізняються вмістом в них деяких інших компонентів (наприклад, фарнезолу, бісабололу та ін).

Завдяки високому вмісту фарнезолу (5–10 %), сандал має особливо сильну антимікробну та антисептичну дію. Ця речовина вже давно відома і широко вивчається. Наприклад, у роботі Dr. Stanzl, Dracogoco Report 4/1998 фарнезол описується як натуральний бактеріостат, ефективний проти Propionibacterium ance, який є джерелом багатьох неприємностей зі шкірою.

Інший компонент — альфа — бісаболол, що також міститься у високих пропорціях (5-10%) в Santalum Spicatum, відомий своєю протизапальною дією.

Це дає підстави говорити про можливість застосування олії сандалу як ефективного антибактеріального компоненту різних косметичних засобів.

Інший, безсумнівно важливий момент у використанні сандалової олії і, зокрема, Австралійської сандалової олії, в косметиці — це можливість її застосування як засобу зменшення шкідливих наслідків сонячного опромінення та профілактики ракових захворювань.

Як відомо, вплив ультрафіолетових променів на шкіру людини, особливо влітку, може призвести до її передчасного старіння, зневоднення, а також ракових захворювань шкіри. Насамперед цей ефект забезпечується суттєвою кількістю фарнезолу та бісабололу. Як уже було зазначено вище, бісаболол забезпечує протизапальну дію, а фарнезол, крім антибактеріальної дії, ефективно запобігає зростанню ракових клітин, тоді як на нормальні клітини не має практично ніякого впливу.

Вище вже зазначалося, що олія сандалового дерева не викликає подразнення шкіри та алергічних реакцій. Це дозволяє його застосовувати у косметичних продуктах практично у чистому вигляді.

Протипоказання: якісна олія сандала їх не має.

Олія сандалового дерева має такі дії:

  • антибактеріальна
  • антисептична
  • афродизіак
  • бронходилататор (розширює бронхи)
  • протизапальний засіб
  • знімає свербіж
  • зміцнює серце
  • спазмолітик
  • стимулює лімфоток
  • анальгетик, болезаспокійливе
  • тонізує вени
  • легкий протигрибковий засіб
  • регенерує клітини

Способи застосування олії сандала:

  • Аромалампа: 2 краплі на 5 кв. метрів площі приміщення
  • Масаж: 5 крапель на 10 мл масажної олії
  • Рефлексомасаж: змішати ефірну та транспортну олію в пропорції 1:1
  • Гарячі та холодні компреси: 3-5 крапель
  • Збагачення косметичних засобів: 2-3 краплі на 5 г основи
  • Дифузор: 4-5 крапель
  • При свербінні та обробці ран: Крем Календула ВІВАСАН з 2-3 краплями сандалової
    олії.

Ефірна олія Сандалове дерево (Sandalwood West) Вівасан

Ціна:

936 грн.

3 в наявності

АРОМА ЧУДЕСА

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop