Перейти до вмісту

Пн-пт:
Сб-нд:

10:00—18:00
10:00—16:00

Олія Жожоба
Олія Жожоба
Олія Жожоба

Олія Жожоба

Ціна:

1329 грн.

ДОСТАВКА:

— Самовивіз з нашого офісу;

— Доставка по Україні з оплатою при отриманні (післяплата) в Новій пошті, Укрпошті.

ОПЛАТА:

— Оплата готівкою;
— Оплата на банківську картку (передплата);
— Післяплата в пошті.

Олія Жожоба – ідеальний догляд за шкірою обличчя, тіла, шиї, декольте, за губами, волоссям, віями. Має відмінні протизапальні властивості, живить і зволожує шкіру, глибоко проникає в пори.

Масло Жожоба з нормалізуючими властивостями підходить для сухої, для жирної, для проблемної шкіри (екзема, прищі, почервоніння, нейродерміт, псоріаз і т.д.).

Базове масло Жожоба не має запаху, підходить для додавання до нього будь-яких ефірних олій, без втрати аромату, тому відмінно підійде для складання індивідуальних парфумів, сумішей ефірних олій.

ОЛІЯ ЖОЖОБА КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ І ЗАСТОСУВАННЯ

Олія жожоба
Олія Жожоба – з амінокислотами відмінно підходить для масажу і догляду за тілом, особливо при сухій, в’янучій, чутливій і “апельсиновій” шкірі. Має протизапальну та омолоджуючу дію.

Допомагає при екземі, псоріазі, акне. Не має запаху. При змішуванні з ефірними оліями ідеально для масажу проблемних зон.

Жожоба (Хохоба, Китайський буксус – Simmondsia chinensis) – дуже гіллястий вічнозелений чагарник, що росте в пустелях та чапаралі.

Олія жожоба в даний час дуже модний в косметології засіб. Ця унікальна олія, за властивостями аналогічна до спермацету, не має собі рівних за хімічним складом у рослинному світі. Історія його використання налічує тисячоліття. Знайдені в єгипетських пірамідах зразки олії жожоба повністю зберегли свої властивості.

Воно не є олією як такою, а є рідким віском, одержуваним методом холодного пресування з горіхів, що ростуть в Аризоні, Каліфорнії, Мексиці та Тибеті. Властивості олії жожоба обумовлені амінокислотами, що входять до його складу – протеїном, який нагадує колаген – воскоподібну речовину.

Цінність масла полягає ще й у тому, що воно дуже стійке до прогоркання (окислення) та ідеально підходить у технології виготовлення косметичних засобів.

Олія жожоба Вівасан – 100% натуральна олія, відрізняється протизапальними властивостями, що дозволяє боротися з почервоніннями та запаленням шкіри при дерматитах. Ефективно при запаленні суглобів. Маючи нормалізуючими властивостями, масло корисне як для сухої, так і для жирної шкіри.

Його можна застосовувати при прищах, екземі, псоріазі, нейродерміті тощо. Воно і живить, і зволожує, і глибоко проникає в пори, ідеально доглядаючи шкіру обличчя, шиї, декольте. Завдяки тому, що олія не має запаху, її можна змішувати з будь-якою ефірною олією без втрати аромату.

Не менш ефективно олія жожоба при догляді за волоссям. Віск, що міститься в ньому, огортає, захищає і оновлює волосся, допомагаючи при ламкому волоссі і надаючи їм природний блиск і силу. У його застосування є особливості.

На невеликі ділянки шкіри можна наносити чисту олію. При вплив на великі поверхні рекомендується використовувати 10% розчин. Це дуже дорога олія. Його можна посилити ефірними оліями, і тоді воно замінить будь-який дорогий крем.

жожоба оліяВикористання олії жожоба в косметології:

  • для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо сухої, пересушеної, запаленої, старіючої, втомленої, в’ялої, для зморшок навколо очей, і шкіри, що лущиться.
  • проблемна шкіра, вугрі, тріщини, дрібні травми, сухий дерматит
  • для догляду за губами, особливо сухими, обвітреними, потрісканими
  • для догляду за шкірою після гоління, прийняття сонячних ванн та водних процедур
  • для пом’якшення ущільнених ділянок шкіри на долонях, ліктях, підошвах ніг
  • келоїдні рубці, профілактика та усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміна маси тіла, целюліт
  • для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо пофарбованим, сухим і ламким

Способи застосування олії жожоба для волосся та шкіри:

Олія жожоба Вівасан Використовується в чистому вигляді або додається в косметичні засоби для їх збагачення (10-15% олії жожоба в креми, лосьйони і 5-10% – в шампуні та бальзами), а також як основа для розчинення ефірних олій для масажу, масок, аплікацій , змащування.

Для щоденного догляду за шкірою:
Безпосередньо після гоління, прийняття водних процедур або сонячних ванн змащувати шкіру чистою олією жожоба або його сумішшю з іншими рослинними маслами (авокадо, мигдальним) або додати до 1 -2 столових ложок основи по 1 краплі ефірних олій апельсину та лимона.

Олія жожоба від зморшок навколо очей:

У чистому вигляді або в суміші з маслом авокадо (1:1) як основа до 1 -2 столових ложок по 1 -2 краплі ефірних олій м’яти, фенхелю. Для змащування 1-2 десь у день. При сухій, запаленій, шкірі, що лущиться: аналогічним способом або у вигляді маски і аплікації. До 1 -2 столових ложок основи по 1 -2 краплі олії апельсину.

При в’ялій, старіючій, стомленій шкірі:
До 1 -2 столових ложок олії жожоба додати по 1 -2 краплі ефірної олії пачулі. Використовувати вищезазначеним способом.

При проблемній шкірі:
До 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних масел лаванди і чайного дерева. Змащувати проблемні ділянки шкіри чи робити аплікації на 15-20 хв 1 -2 десь у день.

Для пом’якшення ущільнених ділянок шкіри:
У чистому вигляді або суміші з іншими рослинними маслами, або до 1 -2 чайних ложок основи додати 4-5 крапель еф. олії чайного дерева. Для масажу чи аплікацій.

При втраті еластичності шкіри, рубцях та розтяжках шкіри:
Змащувати проблемні ділянки олією жожоба або його сумішшю з іншими рослинними оліями, або з додаванням до 1-2 чайних ложок основи 2-3 краплі ефірної олії розмарину і по 1-2 краплі лавандової і м’ятної. Цю суміш втирати у уражені ділянки шкіри. Для запобігання розтяжкам на 2 столові ложки основи додати по 1-2 краплі ефірних олій лимона і апельсина. Для масажу проблемних ділянок шкіри.

При целюліті:
У чистому вигляді або з додаванням до 1-2 столових ложок основи по 2-3 краплі ефірних олій герані, ялівцю, апельсина, лимона і фенхелю або лаванди, пачулі, розмарину. Для твердого масажу проблемних ділянок шкіри.

Для догляду за губами:
До, 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних олій або меліси або м’яти перцевої. Щодня вранці та ввечері наносити олію на губи, злегка масажуючи.

Для догляду за волоссям:
Олією жожоба або шампунем, збагаченим маслом жожоба, змащувати, злегка втираючи, коріння волосся за 10-15 хв. до миття голови. На гребінь: у чистому вигляді або з ефірними маслами: на 1 чайну ложку жожоба додати 5-7 крапель ефірної олії або іланг-ілангу або апельсина. Наносити на гребінь і прочісувати волосся 2-3 рази на день. Особливо ефективно при сухому, ламкому, тонкому волоссі.

При випаданні волосся:
Проводиться аналогічна процедура, але з додаванням ефірних масел евкаліпту або шавлії. Ці композиції масел з олією жожоба можна використовувати для аплікацій на волосисту частину голови при випаданні волосся на 15-20 хв. перед миттям голови.

Олія Жожоба

Ціна:

1329 грн.

АРОМА ЧУДЕСА

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop