Перейти до вмісту

Пн-пт:
Сб-нд:

10:00—18:00
10:00—16:00

гидролат лаванды
гидролат лаванды
Гідролат лаванди англійської
Гідролат лаванди англійської

Натуральний

Гідролат лаванди англійської

Ціна:

150 грн.1080 грн.

Choose an option
100
150 грн.
500
600 грн.
1-l
1080 грн.

ДОСТАВКА:

— Самовивіз з нашого офісу;

— Доставка по Україні з оплатою при отриманні (післяплата) в Новій пошті, Укрпошті.

ОПЛАТА:

— Оплата готівкою;
— Оплата на банківську картку (передплата);
— Післяплата в пошті.

Гідролат лаванди першої дистиляції

У ньому немає спирту, консервантів, ароматизаторів та інших не натуральних добавок.

Аромат: квітковий з нотами трави.

Тип шкіри: нормальна, комбінована, жирна, подразнена шкіра та шкіра із запаленнями.

Властивості: зволожуючі, заспокійливі, протизапальні, що відновлюють, що регулюють секрецію себуму.

Дату створення дивіться на упаковці
Об’єм 150 мл або 500 мл
Пляшечка з темного пластику з розпилювачем або гвинтовою кришечкою.

Склад: натуральний гідролат лаванди без консервантів та ароматизаторів.

Зберігати в холодильнику!

Гідролат Лаванди – абсолютно натуральний органічний продукт першої дистиляції, в якому максимально збережені всі корисні водорозчинні речовини з живої рослини.

Він зроблений старовинним способом у мідному дистиляторі на очищеній воді з глибокої свердловини

Лаванда має розслаблюючу “колискову” властивість, її гідролат подібним чином діє на шкіру, усуваючи всі наслідки денного стресу.

Монотерпен мірцен, що входить до складу гідролату, є природним антисептиком, він чудово справляється зі шкірними запаленнями та подразненнями, стимулюють кровопостачання тканин та беруть участь в обміні речовин. Під дією гідролату лаванди знижується реактивність чутливої ​​шкіри, вона заспокоюється після скрабів, пілінгів та салонних процедур, гідролат знімає наслідки сонячних опіків та свербіж від укусів комах.


Сам аромат має ароматерапевтичний ефект: розслаблює нервову систему, дарує внутрішню гармонію і солодкий, спокійний сон.

Ця ефірна вода містить величезну кількість корисних мікроелементів і ефірних масел, тому вона має таку популярність і широту застосування для догляду за шкірою та волоссям усіх типів.

Особливість гідролату лаванди в тому, що він є одним з найуніверсальніших і безпечних натуральних засобів, придатних для догляду за будь-яким типом шкіри, у тому числі за пошкодженою та дитячою.

Натуральний гідорлат лаванди

Він відомий своїми заспокійливими, освіжаючими, охолоджуючими та розслаблюючими терапевтичними особливостями. Особлива властивість лавандової води – виняткова м’якість впливу на шкіру, яка робить гідролат лаванди одним із найкращих засобів для догляду за шкірою новонароджених. Дбайливо та ефективно усуває різні почервоніння та запалення, застосовується при пелюшковому дерматиті.

Способи застосування гідролату лаванди:

Косметичне застосування

Шкіра: Ідеально підходить для всіх типів шкіри: зволожує, насичує вітамінами і мікроелементами, має регенеруючу дію. Добре очищає та живить шкіру, зволожує її. Тонізує шкіру, сприяє підтримці рН оптимального.

Знімає роздратування, запалення, почервоніння, лущення, робить шкіру пружною, запобігає утворенню зморшок, передчасному старінню шкіри. Полегшує біль та печіння після сонячних та термічних опіків.

У догляді за віковою, сухою, чутливою шкірою покращує мікроциркуляцію, вирівнює колір обличчя, стимулює клітинне оновлення, розгладжує.

У догляді за жирною, крупнопористою шкірою – регулює вироблення шкірного сала, зменшує кількість камедонів, бореться з акне.

Регенерує пошкоджену та витончену шкіру.

Гідролат лаванди підходить для використання при будь-яких проблемах шкіри: при екземі, псоріазі, різних дерматитах, кропивниці, опіках.

Волосся: Стимулює ріст волосся, надає блиску та зволоженості волоссю. Запобігає появі лупи.

СИНЕРГІЯ

Лавандова вода може чудово поєднуватися з іншими гідролатами, при цьому утворюється особливий синергетичний ефект:

  • з гідролатом дикої моркви – до і після епіляції воском
  • з трояндовою водою – для розведення глиняних масок
  • з ромашкою – для пом’якшення та заспокоювання шкіри та свіжішого аромату.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Індивідуальна нестерпність.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

  • зберігати у холодильнику
  • зберігання за кімнатної температури значно зменшує термін придатності гідролату;
  • при зберіганні з температурою довкілля вище +10ºC допускається незначне утворення осаду;
  • застосовувати внутрішньо тільки за рекомендацією спеціаліста!

Запис на індивідуальні консультації щодо застосування натуральних гідролатів з метою оздоровлення +067 100-30-68

Гідролат лаванди англійської

Ціна:

150 грн.1080 грн.

Choose an option
100
150 грн.
500
600 грн.
1-l
1080 грн.

Крафтові гідролати від «Арома Чудеса»

Наше виробництво сімейне і крафтове, не масове, ми робимо наші гідролати від щирого серця для вас, як для себе.

Ми шукаємо, збираємо чи вирощуємо найбільш цілющі та корисні рослини.

Ми дуже уважно вивчаємо місцевість, де ростуть потрібні нам рослини, наш власний город та сад на 100% органічні.

Навіть якщо наш гідролат буде використаний неправильно, з великою концентрацією, або потрапить до рук дітям чи старшим людям, це не завдасть шкоди здоров’ю!

Більшість рослин – українського походження. А рідні рослини з нашої землі мають найбільш потужний оздоровчий вплив завдяки генетичній та енергетичній спорідненості.

Наші гідролати зроблені сумлінно і на мінімальних температурах. Це сильні концентрати та продукт першої дистиляції, що містить максимум корисних речовин.

Часті питання про гідролати

Що таке – гідролат?

Гідролат - це абсолютно натуральний і безпечний продукт, що отримується з рослин, квітів, ягід, овочів та фруктів методом дуже ніжної парової дистиляції у мідному дисциляторі спеціальної конструкції.

Як використовувати гідролати для обличчя?

-- як засіб, що очищає, наносити гідролат на ватний тампон і протирати обличчя;

-- як тонік для обличчя - розпорошити на шкіру після етапу очищення;

-- для зволоження протягом дня розпорошувати на шкіру при необхідності, щоб підтримувати водний баланс;

Як використовувати гідролати косметично?

-- для розведення масок та збагачення косметичних засобів (сухі маски, глину, убтани розводити до консистенції сметани та наносяться на шкіру);

-- для косметичного льоду заморозити необхідну кількість гідролату і вранці протирати кубиками льоду обличчя;

-- як компреси для очей: просочити ватяні диски і прикласти до закритих повік протягом 10 хвилин, попередньо можна поставити гідролат в холодильник.

Як використовувати гідролати для волосся?

-- для догляду за волоссям та шкірою голови розпорошувати невелику кількість гідролату на корені та по всій довжині волосся;

Як використовувати гідролати для заживлення?

— як аплікатори на ватних дисках для загоєння опіків та дрібних ран;

У чому перевага гідролатів?

Чому слід звернути увагу на ці натуральний оздоровчий продукт та почати використовувати його регулярно?

  1. Гідролати практично не мають протипоказань. Вони добре сприймаються та засвоюються людським організмом.

  2. Водяна пара "дістає" з рослини більше цінних речовин. Тому концентрація корисних речовин у гідролаті набагато вище, ніж у відварі, екстракті або настоянці.

  3. Процес виробництва гідролату перешкоджає попаданню до нього різноманітних "баластних" чи шлакових речовин - солей, барвників, тіанінів тощо.

  4. Для гідролатів необхідно значно менше сировини, ніж для ефірних олій, тому гідролати недорогі за ціною і доступні для людей будь-якого рівня достатку.

  5. Гідролати можна споживати всім: дітям і людям похилого віку, і вагітним, і хронічно хворим та абсолютно здоровим людям.

  6. Витрати часу лікування чи корекцію певного стану порівняно малі -- від кількох днів за кілька тижнів.

  7. Цілющий ефект видно досить швидко, як внутрішній, і зовнішній.

  8. Гідролат має м'який смак і п'ється легко та із задоволенням навіть тими, хто не любить або не може пити просту воду.

  9. Водний дистилят, який отримуємо шляхом перегонки лікарських рослин через воду, є голограмою Всесвіту і несе в кожному випитому ковтку неймовірну та потужну енерго-інформацію.
ПРОТИВОПОКАЗИ

-- Індивідуальна непереносимість.

Зберігання

-- при кімнатній температурі: НЕ більше 1 місяця,

-- при температурі 0-5С: не більше року,

-- у замороженому вигляді:  12-18 місяців.

Про процес дистиляції гідролатів

Під час дистиляції в розчин переходять усі цілющі речовини, що містять рослинну сировину. Вони знаходяться у водорозчинному стані, що гарантує їх максимальну ефективність, безпеку та природну сумісність із організмом людини на клітинному рівні.

У гідролаті є 2 складових -- якісна вода і якісна сировина. Це по-справжньому первинна давня аромотерапія, про чудові властивості якої ходять легенди!

Історія застосування гідролатів

Гідролати або ефірні олії відомі людям уже кілька тисячоліть. Їхню лікувальну дію описують манускрипти Стародавнього Єгипту. Цариці Нефертіті та Клеопатра користувалися рожевою водою.

У Римі вважали, що рожева вода (гідролат із пелюсток троянди) допомагає від 32 хвороб. І слов'яни знали секрет гідролатів, травники описували спосіб одержання та застосування "води, що велику силу має".

Спектр їхньої дії дуже широкий. Гідролати можуть допомогти вирішити питання від косметичного догляду до лікування внутрішніх органів та коригування психологічного стану.

АРОМА ЧУДЕСА

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop