Перейти до вмісту

Пн-пт:
Сб-нд:

10:00—18:00
10:00—16:00

Крафтовый гидролат абрикоса
Крафтовый гидролат абрикоса
Крафтовый гидролат абрикоса
Крафтовый гидролат абрикоса
Крафтовый гидролат абрикоса

Натуральний

Крафтовий гідролат абрикосу

Ціна:

120 грн.570 грн.

Choose an option
500-ml
320 грн.
1-l
570 грн.
150-ml
120 грн.

ДОСТАВКА:

— Самовивіз з нашого офісу;

— Доставка по Україні з оплатою при отриманні (післяплата) в Новій пошті, Укрпошті.

ОПЛАТА:

— Оплата готівкою;
— Оплата на банківську картку (передплата);
— Післяплата в пошті.

Гідролат абрикосу першої дистиляції 

Аромат: Приємний легенько віддає нотками абрикосу
Дату створення дивіться на упаковці.
Об’єм 150 або 500 мл та літрового об’єму.
Пляшечка з темного пластику з розпилювачем або гвинтовою кришечкою.

У гідролат немає спирту, консервантів, ароматизаторів.
Зберігати у холодильнику!

Гідролат абрикосу – натуральний засіб з чудовими косметичними та оздоровчими якостями, завдяки яким ваші шкірні покриви набудуть гарного здорового та сяючого зовнішнього вигляду, стануть оптимально зволоженими, чистими та пружними. Гідрозоль абрикоса підходить для шкіри всіх типів, а також благотворно впливає на волосся і шкіру голови.

Гідролат Абрикосу

Зустрічайте наш перший фруктовий гідролат – ароматну ефірну водичку абрикоса.

Він зроблений зі свіжих плодів з нашого власного органічного садка.

Гідролати з фруктів – ідеальні засоби для догляду за будь-яким типом шкіри. Вони зволожують, розгладжують, підтягують, освіжають, насичують її корисними речовинами в життєвою силою, зменшують набряки і темні кола під очима

ПОВНІСТТЮ НАТУРАЛЬНИЙ ПРОДУКТ ЗРОБЛЕНИЙ МЕТОДОМ ПАРОВОЇ ДИСТИЛЛЯЦІЇ СТАРОВИННИМ СПОСОБОМ: У МІДНОМУ ДИСТИЛЯТОРІ НА ВОДІ З СВЕРДЛОВИНИ ГЛИБИНОЮ 30М, ІЗ СВІЖИХ ПЛОДІВ АКБРИКОСУ, ЗІБРАНИХ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦЬОГО РОКУ.

Гідролат абрикосу – натуральний препарат, який отримується шляхом гарячої парової екстракції плодів абрикосу. Під впливом високої температури та тиску дистилят насичується вітамінами А, С, РР, В, мікроелементами (залізом, фосфором, калієм), органічними кислотами та іншими органічними сполуками. Є прозорою рідиною з ніжним яскраво вираженим абрикосовим запахом.

Гідролат також називають: біо-тонік, гідрозоль, дистилят, запашна вода.

Гідролат абрикосу – натуральний засіб з чудовими косметичними та оздоровчими якостями, завдяки яким ваші шкірні покриви набудуть гарного здорового та сяючого зовнішнього вигляду, стануть оптимально зволоженими, чистими та пружними. Гідрозоль абрикоса підходить для шкіри всіх типів, а також благотворно впливає на волосся і шкіру голови.

Корисні властивості гідролату абрикосу 

Висока біологічна активність корисних компонентів, доступна для засвоєння організмом і безпеку застосування наділяють натуральний абрикосовий тонік такими властивостями:

  • порозвужуючим;
  • протизапальним;
  • знезаражуючим;
  • освітлюючим;
  • регулюючим.

В абрикосах містяться цукри, інулін, лимонна, винна, яблучна кислоти, дубильні речовини, крохмаль, вітаміни групи В, С, Н, Е, Р, провітамин А, залізо, срібло, калій, магній, фосфор, сполуки йоду

Усі корисні речовини, які є в цьому ароматному фрукті шляхом дуже обережної парової дистиляції перейшли до гідролату, і готові з любов’ю поніжити вашу шкіру, щоб ваші щічки були такими самими гарними і рум’яними, як бочок абрикоски

На його основі можна робити будь-які домашні косметичні засоби – аромалід, маски, скраби, шампуні, мило, компреси для повік тощо.

Можна розпилювати його на різні ділянки шкіри і волосся в чистому вигляді

Абрикос підвищує гемоглобін в крові, сприяє процесу кровотворення, підвищує розумову працездатність і покращує пам’ять, роботу серцево-судинної системи, печінки, жовчного міхура і підшлункової залози.

В абрикосі є пектин, який виводить з організму токсичні продукти обміну і холестерин.

Абрикосовий гідролат може стати чудовим тонізуючим додатком до холодних напоїв – фрешів, лимонадів, ягідних настоянок, узвару

Тут ризику немає, додавайте в пропорції за своїм смаком. Але не пийте в чистому вигляді, це все ж таки потужний концентрат, а не сік.

натуральний гідролат абрикосу

Квіткова вода (біо-тонік, гідролат) Абрикоса: тип шкіри та рекомендації щодо застосування. 

У косметології натуральний тонік абрикоса знайшов застосування під час виготовлення різних косметичних препаратів:

  • абрикосове мило
  • тоніків та натуральних лосьйонів для обличчя;
  • скраби, пілінги для тіла;
  • крему, флюїди;
  • косметика для ніг;
  • ополіскувачів та зволожуючих спреїв для волосся;
  • поживних масок;
  • розтирання та примочки;
  • антицелюлітні суміші;
  • складів для ванн;
  • косметичний лід;
  • косметика після епіляції.

Гідролат абрикоса можна купити для використання як активатор для альгінатних масок, що допоможе посилити косметичний ефект після процедури та закріпити його.

Ефект від застосування гідролату абрикосу

Догляд за шкірою обличчя та тіла, а також за волоссям за допомогою натурального абрикосового тоніка допоможе:

  • звузити та очистити пори;
  • підсушити локальні запалення;
  • повернути шкірі тонус та підтягнути її;
  • наситити епідерміс вологою та поживними речовинами;
  • розгладити зморшки, що виникли внаслідок зневоднення та неправильного догляду;
  • зупинити перетин волосся, повернути життєву енергію пересушеним кінчиками.

Для досягнення найкращих результатів, необхідно купити абрикосовий гідролат для регулярного використання на різних етапах догляду за шкірою.

Абрикосовий гідролат- властивості:
  • має зволожуючу дію
  • заспокоює, знімає запалення
  • має потужну омолоджуючу властивість
  • підвищує тонус шкіри, її еластичність, пружність
  • надає ефект, що матує, вирівнює колір
  • живить, відновлює клітини шкіри
  • нормалізація водно-жирового балансу шкіри
  • зміцнює волосся, надаючи їм шовковистість та блиск.

Рекомендації щодо використання

У догляді за жирною, проблемною та комбінованою шкірою фахівці рекомендують застосовувати абрикосову запашну воду як:

засоби для локального нанесення на запалення у нерозбавленому вигляді;
натурального лосьйону (у розведеному вигляді, можливо з додаванням ефірних олій за типом шкіри);
основи для приготування зволожуючих кремів, гелів та сироваток.

При використанні натурального абрикосового тоніка на зрілій та сухій шкірі необхідно дотримуватись пропорції 1:3 при розведенні препарату.

Купити абрикосовий гідролат можна і для догляду за дитячою чутливою шкірою, адже він не викликає алергій, і на відміну від засобів мас-маркету, не містить синтетичних і хімічних інгредієнтів.

Застосовуючи гідролат абрикоса для ополіскування волосся або в якості натурального спрею для термозахисту, ви відмітите, що волосся стає блискучим, гладким і здоровим по всій довжині.

ПРОТИПОКАЗАННЯ
Індивідуальна непереносимість.
При вживанні всередину, обов’язково проконсультуйтесь! ⠀
Не рекомендується довготривале нагрівання.
Заборонено застосовувати абрикосову воду одночасно з алкогольними напоями та сильнодіючими ліками, оскільки вона може значно посилити їх вплив на організм.

Термін зберігання гідролату:

• при кімнатній температурі – НЕ більше 1 місяця,
• при температурі 0-5°С – до 12 місяців
• у замороженому вигляді-12-18 місяців.

Крафтовий гідролат абрикосу

Ціна:

120 грн.570 грн.

Choose an option
500-ml
320 грн.
1-l
570 грн.
150-ml
120 грн.

Крафтові гідролати від «Арома Чудеса»

Наше виробництво сімейне і крафтове, не масове, ми робимо наші гідролати від щирого серця для вас, як для себе.

Ми шукаємо, збираємо чи вирощуємо найбільш цілющі та корисні рослини.

Ми дуже уважно вивчаємо місцевість, де ростуть потрібні нам рослини, наш власний город та сад на 100% органічні.

Навіть якщо наш гідролат буде використаний неправильно, з великою концентрацією, або потрапить до рук дітям чи старшим людям, це не завдасть шкоди здоров’ю!

Більшість рослин – українського походження. А рідні рослини з нашої землі мають найбільш потужний оздоровчий вплив завдяки генетичній та енергетичній спорідненості.

Наші гідролати зроблені сумлінно і на мінімальних температурах. Це сильні концентрати та продукт першої дистиляції, що містить максимум корисних речовин.

Часті питання про гідролати

Що таке – гідролат?

Гідролат - це абсолютно натуральний і безпечний продукт, що отримується з рослин, квітів, ягід, овочів та фруктів методом дуже ніжної парової дистиляції у мідному дисциляторі спеціальної конструкції.

Як використовувати гідролати для обличчя?

-- як засіб, що очищає, наносити гідролат на ватний тампон і протирати обличчя;

-- як тонік для обличчя - розпорошити на шкіру після етапу очищення;

-- для зволоження протягом дня розпорошувати на шкіру при необхідності, щоб підтримувати водний баланс;

Як використовувати гідролати косметично?

-- для розведення масок та збагачення косметичних засобів (сухі маски, глину, убтани розводити до консистенції сметани та наносяться на шкіру);

-- для косметичного льоду заморозити необхідну кількість гідролату і вранці протирати кубиками льоду обличчя;

-- як компреси для очей: просочити ватяні диски і прикласти до закритих повік протягом 10 хвилин, попередньо можна поставити гідролат в холодильник.

Як використовувати гідролати для волосся?

-- для догляду за волоссям та шкірою голови розпорошувати невелику кількість гідролату на корені та по всій довжині волосся;

Як використовувати гідролати для заживлення?

— як аплікатори на ватних дисках для загоєння опіків та дрібних ран;

У чому перевага гідролатів?

Чому слід звернути увагу на ці натуральний оздоровчий продукт та почати використовувати його регулярно?

  1. Гідролати практично не мають протипоказань. Вони добре сприймаються та засвоюються людським організмом.

  2. Водяна пара "дістає" з рослини більше цінних речовин. Тому концентрація корисних речовин у гідролаті набагато вище, ніж у відварі, екстракті або настоянці.

  3. Процес виробництва гідролату перешкоджає попаданню до нього різноманітних "баластних" чи шлакових речовин - солей, барвників, тіанінів тощо.

  4. Для гідролатів необхідно значно менше сировини, ніж для ефірних олій, тому гідролати недорогі за ціною і доступні для людей будь-якого рівня достатку.

  5. Гідролати можна споживати всім: дітям і людям похилого віку, і вагітним, і хронічно хворим та абсолютно здоровим людям.

  6. Витрати часу лікування чи корекцію певного стану порівняно малі -- від кількох днів за кілька тижнів.

  7. Цілющий ефект видно досить швидко, як внутрішній, і зовнішній.

  8. Гідролат має м'який смак і п'ється легко та із задоволенням навіть тими, хто не любить або не може пити просту воду.

  9. Водний дистилят, який отримуємо шляхом перегонки лікарських рослин через воду, є голограмою Всесвіту і несе в кожному випитому ковтку неймовірну та потужну енерго-інформацію.
ПРОТИВОПОКАЗИ

-- Індивідуальна непереносимість.

Зберігання

-- при кімнатній температурі: НЕ більше 1 місяця,

-- при температурі 0-5С: не більше року,

-- у замороженому вигляді:  12-18 місяців.

Про процес дистиляції гідролатів

Під час дистиляції в розчин переходять усі цілющі речовини, що містять рослинну сировину. Вони знаходяться у водорозчинному стані, що гарантує їх максимальну ефективність, безпеку та природну сумісність із організмом людини на клітинному рівні.

У гідролаті є 2 складових -- якісна вода і якісна сировина. Це по-справжньому первинна давня аромотерапія, про чудові властивості якої ходять легенди!

Історія застосування гідролатів

Гідролати або ефірні олії відомі людям уже кілька тисячоліть. Їхню лікувальну дію описують манускрипти Стародавнього Єгипту. Цариці Нефертіті та Клеопатра користувалися рожевою водою.

У Римі вважали, що рожева вода (гідролат із пелюсток троянди) допомагає від 32 хвороб. І слов'яни знали секрет гідролатів, травники описували спосіб одержання та застосування "води, що велику силу має".

Спектр їхньої дії дуже широкий. Гідролати можуть допомогти вирішити питання від косметичного догляду до лікування внутрішніх органів та коригування психологічного стану.

АРОМА ЧУДЕСА

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop