Перейти до вмісту

Пн-пт:
Сб-нд:

10:00—18:00
10:00—16:00

Крафтовий гідролат амаранту (щириці)
Крафтовий гідролат амаранту (щириці)
Крафтовий гідролат амаранту (щириці)
Крафтовий гідролат амаранту (щириці)

Натуральний

Крафтовий гідролат амаранту (щириці)

Ціна:

120 грн.320 грн.

Choose an option
150мл
120 грн.
500мл
320 грн.

ДОСТАВКА:

— Самовивіз з нашого офісу;

— Доставка по Україні з оплатою при отриманні (післяплата) в Новій пошті, Укрпошті.

ОПЛАТА:

— Оплата готівкою;
— Оплата на банківську картку (передплата);
— Післяплата в пошті.

Крафтовий гідролат амаранту першої дистиляції 

Аромат: трав’янистий
Дату створення дивіться на упаковці.
Об’єм 150 або 500 мл та літровий об’єм
Пляшечка з темного пластику з розпилювачем або гвинтовою кришечкою.

У гідролат немає спирту, консервантів, ароматизаторів.
Зберігати у холодильнику!

Гідролат амаранту – має антиоксидантні та адаптогенні властивості: нейтралізує вільні радикали та захищає шкіру від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища: ультрафіолетового та іонізуючого випромінювання, дрібних пошкоджень шкірних покривів. Покращує стан шкіри, волосся та нігтів, стимулюючи оновлення клітин.

Тип шкіри: Підходить для всіх типів шкіри, особливо сухої, зрілої, роздратованої, запаленої, чутливої, шкіри із зайвою пігментацією, для шкіри повік. А також для всіх типів волосся, особливо для жирного у коріння, сухого і ламкого у кінчиків.

Властивості: Гідролат амаранта має в’яжучу, протизапальну, заспокійливу, загоювальну, антиоксидантну, освітлюючу, пом’якшувальну та очищувальну дію на шкіру обличчя та голови, допомагає при лупі, лущенні.

Гідролат Амаранту 

ПОВНІСТТЮ НАТУРАЛЬНИЙ ПРОДУКТ ЗРОБЛЕНИЙ МЕТОДОМ ПАРОВОЇ ДИСТИЛЛЯЦІЇ СТАРОВИННИМ СПОСОБОМ: У МІДНОМУ ДИСТИЛЯТОРІ НА ВОДІ З СВЕРДЛОВИНИ ГЛИБИНОЮ 30М, ІЗ СВІЖОГО ЛИСТЯ, НАСІННЯ ТА СТЕБЛИН АМАРАНТУ, ЗІБРАНИХ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦЬОГО РОКУ.

Амарант – одна з найдавніших злакових культур, його вирощували племена інків, ацтеків та майя ще 8 тисяч років тому, і використовували як харчову та лікарську рослину. Вони вживали в їжу насіння, листя та коріння амаранту.

Унікальний склад, який дарує довголіття та зміцнює здоров’я. Амарант рослина, яка дає понад мільйон насіння з куща. А ви знали, що ацтеки під час проведення містерій саме з амарантового борошна випікали фігурки своїх божеств?!
Сила, відвага, витривалість, і водночас м’яка опіка – за цим до Амаранту.

Перелік біологічно активних речовин у складі гідролату амаранту дуже значний. У складі – поліненасичені жирні кислоти – олеїнова, лінолева і ліноленова.

Гідролат також називають: біо-тонік, гідрозоль, дистилят, запашна вода.

На особливу увагу заслуговує вуглеводень сквален, основний біологічно активний компонент масла амаранту, одна з проміжних сполук у біосинтезі холестерину.

Крім того, сквален сприяє відновленню пошкоджень шкіри, має ранозагоювальну дію, що особливо актуально при псоріазі, екземі, нейродерміті. Має антиоксидантні та адаптогенні властивості: нейтралізує вільні радикали та захищає шкіру від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища: ультрафіолетового та іонізуючого випромінювання, дрібних пошкоджень шкірних покривів. Покращує стан шкіри, волосся та нігтів, стимулюючи оновлення клітин. Сприяє припиненню зростання будь-яких небажаних новоутворень, має тонкий позитивний вплив на нервову систему та психіку людини.

Крім того, в молодому листі амаранту присутній біологічно активний компонент амарантин, що має антиоксидантні властивості.

Паровий дистилят амаранту:

  • живить,
  • зволожує,
  • захищає,
  • освітлює,
  • очищує,
  • усуває зайву пігментацію.

Гідролат амаранту дуже ефективний для швидкого відновлення шкірного покриву після гоління та епіляції:

  • знімає роздратування;
  • реанімує пошкоджений епітелій;
  • відновлює еластичність.

Рекомендується для всіх типів волосся, особливо для жирного у коріння, сухого і ламкого у кінчиків.

Є гідним конкурентом силіконового догляду за волоссям:

  • зміцнює волосся;
  • робить їх блискучими, розсипчастими, об’ємними;
  • стимулює зростання, запобігає випаданню;
  • допомагає при лупі, лущенні шкіри голови;
  • забезпечує легке розчісування.

Гідролат Амаранту використовується для лікування захворювань стоматологічного характеру (пародонтоз, стоматит).

Амарантовий дистилят має високу проникаючу здатність, досить швидко вбирається і відразу починає реанімуючу дію.

Цікаво, що у стародавніх греків амарант служив символом безсмертя (саме слово «амарант» у перекладі з грецької означає «не псується»). Гідролат амаранту досить довго зберігається.

Спосіб застосування гідролату амаранту для шкіри:

Наносити на очищену шкіру обличчя вранці та перед сном. Гідролат амаранту має потужні омолоджуючі властивості, що регенерують. Прекрасно живить, освіжає, зволожує, розгладжує та відновлює шкіру будь-якого типу.

Спосіб застосування гідролату амаранту для шкіри голови, волосся:

Наносити гідролат на чисту шкіру голови, не змивати.

Розпорошити на вологе або сухе волосся і шкіру голови, і приступити до укладання. Не потребує змивання.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ
Індивідуальна непереносимість.
При вживанні всередину, обов’язково проконсультуйтесь! ⠀
Не рекомендується довготривале нагрівання.
Заборонено застосовувати амарантову воду одночасно з алкогольними напоями та сильнодіючими ліками, оскільки вона може значно посилити їх вплив на організм.

Термін зберігання гідролату:

• при кімнатній температурі – НЕ більше 1 місяця,
• при температурі 0-5°С – до 12 місяців
• у замороженому вигляді-12-18 місяців.

Крафтовий гідролат амаранту (щириці)

Ціна:

120 грн.320 грн.

Choose an option
150мл
120 грн.
500мл
320 грн.

Крафтові гідролати від «Арома Чудеса»

Наше виробництво сімейне і крафтове, не масове, ми робимо наші гідролати від щирого серця для вас, як для себе.

Ми шукаємо, збираємо чи вирощуємо найбільш цілющі та корисні рослини.

Ми дуже уважно вивчаємо місцевість, де ростуть потрібні нам рослини, наш власний город та сад на 100% органічні.

Навіть якщо наш гідролат буде використаний неправильно, з великою концентрацією, або потрапить до рук дітям чи старшим людям, це не завдасть шкоди здоров’ю!

Більшість рослин – українського походження. А рідні рослини з нашої землі мають найбільш потужний оздоровчий вплив завдяки генетичній та енергетичній спорідненості.

Наші гідролати зроблені сумлінно і на мінімальних температурах. Це сильні концентрати та продукт першої дистиляції, що містить максимум корисних речовин.

Часті питання про гідролати

Що таке – гідролат?

Гідролат - це абсолютно натуральний і безпечний продукт, що отримується з рослин, квітів, ягід, овочів та фруктів методом дуже ніжної парової дистиляції у мідному дисциляторі спеціальної конструкції.

Як використовувати гідролати для обличчя?

-- як засіб, що очищає, наносити гідролат на ватний тампон і протирати обличчя;

-- як тонік для обличчя - розпорошити на шкіру після етапу очищення;

-- для зволоження протягом дня розпорошувати на шкіру при необхідності, щоб підтримувати водний баланс;

Як використовувати гідролати косметично?

-- для розведення масок та збагачення косметичних засобів (сухі маски, глину, убтани розводити до консистенції сметани та наносяться на шкіру);

-- для косметичного льоду заморозити необхідну кількість гідролату і вранці протирати кубиками льоду обличчя;

-- як компреси для очей: просочити ватяні диски і прикласти до закритих повік протягом 10 хвилин, попередньо можна поставити гідролат в холодильник.

Як використовувати гідролати для волосся?

-- для догляду за волоссям та шкірою голови розпорошувати невелику кількість гідролату на корені та по всій довжині волосся;

Як використовувати гідролати для заживлення?

— як аплікатори на ватних дисках для загоєння опіків та дрібних ран;

У чому перевага гідролатів?

Чому слід звернути увагу на ці натуральний оздоровчий продукт та почати використовувати його регулярно?

  1. Гідролати практично не мають протипоказань. Вони добре сприймаються та засвоюються людським організмом.

  2. Водяна пара "дістає" з рослини більше цінних речовин. Тому концентрація корисних речовин у гідролаті набагато вище, ніж у відварі, екстракті або настоянці.

  3. Процес виробництва гідролату перешкоджає попаданню до нього різноманітних "баластних" чи шлакових речовин - солей, барвників, тіанінів тощо.

  4. Для гідролатів необхідно значно менше сировини, ніж для ефірних олій, тому гідролати недорогі за ціною і доступні для людей будь-якого рівня достатку.

  5. Гідролати можна споживати всім: дітям і людям похилого віку, і вагітним, і хронічно хворим та абсолютно здоровим людям.

  6. Витрати часу лікування чи корекцію певного стану порівняно малі -- від кількох днів за кілька тижнів.

  7. Цілющий ефект видно досить швидко, як внутрішній, і зовнішній.

  8. Гідролат має м'який смак і п'ється легко та із задоволенням навіть тими, хто не любить або не може пити просту воду.

  9. Водний дистилят, який отримуємо шляхом перегонки лікарських рослин через воду, є голограмою Всесвіту і несе в кожному випитому ковтку неймовірну та потужну енерго-інформацію.
ПРОТИВОПОКАЗИ

-- Індивідуальна непереносимість.

Зберігання

-- при кімнатній температурі: НЕ більше 1 місяця,

-- при температурі 0-5С: не більше року,

-- у замороженому вигляді:  12-18 місяців.

Про процес дистиляції гідролатів

Під час дистиляції в розчин переходять усі цілющі речовини, що містять рослинну сировину. Вони знаходяться у водорозчинному стані, що гарантує їх максимальну ефективність, безпеку та природну сумісність із організмом людини на клітинному рівні.

У гідролаті є 2 складових -- якісна вода і якісна сировина. Це по-справжньому первинна давня аромотерапія, про чудові властивості якої ходять легенди!

Історія застосування гідролатів

Гідролати або ефірні олії відомі людям уже кілька тисячоліть. Їхню лікувальну дію описують манускрипти Стародавнього Єгипту. Цариці Нефертіті та Клеопатра користувалися рожевою водою.

У Римі вважали, що рожева вода (гідролат із пелюсток троянди) допомагає від 32 хвороб. І слов'яни знали секрет гідролатів, травники описували спосіб одержання та застосування "води, що велику силу має".

Спектр їхньої дії дуже широкий. Гідролати можуть допомогти вирішити питання від косметичного догляду до лікування внутрішніх органів та коригування психологічного стану.

АРОМА ЧУДЕСА

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop