Гідролат троянди
Гідролат троянди
Гідролат троянди

Гідролат троянди

Цена:

125 грн.

Choose an option
Гідролат троянди –
125 грн.

Немає в наявності

Цей товар відсутній в наявності і зараз недоступний.

ДОСТАВКА:

— Самовывоз из нашего офиса;

— Доставка по Украине с оплатой при получении (наложенный платеж) Новой почтой или JustIn.

ОПЛАТА:

— Оплата наличными;
— Оплата на банковскую карточку (предоплата);
— Наложенный платеж.

Гідролат троянди першої дистиляції

Гідролат троянди (квіткова вода) – продукт парової дистиляції (випарювання) квіток троянди. Зібраний конденсат пари – це цілюща рідина, яка містить водорозчинні корисні компоненти рослини.

Ця ароматна вода містить безліч корисних мікроелементів і ефірних масел, тому він має таку популярність і широту використання для догляду за шкірою і волоссям всіх типів.

Дата створення: дивіться на етикетці гідролату
Об’єм 100мл у пляшечці з темного пластику з розпилювачем.
Зберігати у холодильнику.

Не містить спирту, консервантів чи барвників. Повністю натруральний продукт!

Гідролат троянди

ПОВНІСТТЮ НАТУРАЛЬНИЙ ПРОДУКТ ЗРОБЛЕНИЙ МЕТОДОМ ПАРОВОЇ ДИСТИЛЯЦІЇ СТАРОВИНИМ СПОСОБОМ:
У МІДНОМУ ДИСТИЛЯТОРІ НА ВОДІ ІЗ СВЕРДЛОВИНИ ГЛИБИНОЮ 30м, З МОЛОДИХ ПЕЛЮСТКІВ САДОВОЇ ТРОЯНДИ ЗБІРАНИХ ВРУЧНУ.

Властивості гідролата троянди

  • У давнину квіткову воду троянди шанували як дар Богів. І лише обрані могли на собі відчути її омолоджуючі та тонізуючі властивості;
  • Гідролат із найцінніших пелюсток троянди нормалізує роботу сальних залоз, покращує кисневу прохідність шкіри;
  • Заспокоює напружені за весь робочий день очі, ніжно дбає про шкіру навколо очей;
  • Гідролат підходить для всіх типів шкіри, і є гіпоалергенним;
  • Гіпоалергенні властивості гідролату дозволяють його додавати в дитячу косметику;
  • Одна з властивостей гідролата троянди, запобігати старінню шкіри, попереджати мімічні зморшки, пом’якшувати та розгладжувати шкіру;
  • Антисептик, що містить у собі безліч корисних для нашого організму мікроелементів.

гідролат троянди

Застосування гідролата троянди у косметиці

  • Використовується масках для обличчя, гідролатом насичують глину;
  • Компреси на очі з гідролата троянди, які приємно тонізуватимуть шкіру;
  • Тоніки та молочко для зняття макіяжу – з рожевих пелюсток ніжно очищають шкіру, не дратуючи її;
  • Гідролат у флаконі з розпилювачем, для освіження шкіри в жарку погоду і насолодження зволожуючим ароматом троянди, розбризкуючи його на обличчя;
  • Парфумери часто використовують квіткову воду троянди для виробництва натуральних туалетних вод із цим ароматом;
  • Як і писалося вище, запашна вода повністю натуральна, з неї можна виробляти косметику для волосся і молочко, що очищає, для обличчя;
  • Миловари дуже люблять використовувати гідролат рожевих пелюсток у милі з нуля та готової мильної основи;
  • У косметиці для шкіри голови, квіткова вода покращує кровообіг, покращує ріст волосся, зміцнює цибулини;
  • Його можна використовувати в аромаваннах та аромадифузорах

крафтовий органічний гідролат
Купити гідролат троянди на Україні.

Багато косметичних лав та інтернет магазини пропонують своїм покупцям купити гідролат, але тільки в нашому магазині АромаЧудеса Ви з упевненістю можете придбати натуральні гідролати для Вашої косметики високої якості. Ми стежимо за термінами придатності нашої продукції та завжди продаємо тільки свіже та те що зберігається в холодильнику. У складі гідролата троянди спирт відсутній!

Гідролат троянди

Цена:

125 грн.

Choose an option
Гідролат троянди –
125 грн.

Немає в наявності

Цей товар відсутній в наявності і зараз недоступний.