Пн-пт:
Сб-вс:

10:00—18:00
10:00—16:00

Ефірна олія Троянда марокко (Rose Morocco) Вівасан
Ефірна олія Троянда марокко (Rose Morocco) Вівасан
Ефірна олія Троянда марокко (Rose Morocco) Вівасан

Ефірна олія Троянда марокко (Rose Morocco) Вівасан

Цена:

2171 грн.

5 в наличии (может быть предзаказано)

ДОСТАВКА:

— Самовывоз из нашего офиса;

— Доставка по Украине с оплатой при получении (наложенный платеж) Новой почтой или JustIn.

ОПЛАТА:

— Оплата наличными;
— Оплата на банковскую карточку (предоплата);
— Наложенный платеж.

Ботанічна назва: Rosa centifolia

Склад: ефірна олія марокканської столистої троянди 100%

Отримання ефірної олії: парова дистиляція свіжих пелюсток квіток – вихід лише 0,03%

Кількість рослинного матеріалу: 3500 ― 5000 кг кольорів ->=1 літр ефірної олії. З 30 троянд (= 3600 пелюсток) виходить лише 1 крапля чистої трояндової олії

Основні діючі речовини: фенілетиловий спирт, цитронеллол, фенілетилацетат, гераніол, нерол. Джерелом характерного запаху в основному є рожеві спирти (і ацетати, як їх ефіри). Також характерний вміст оксиду троянди, фурану троянди, оксиду неролу, гексамала

Особливість олії: при 17 ― 23°С ефірна олія застигає, перетворюючись на стеароптен

Характеристика олії: теплий, солодкий, квітковий, таємничий, одурманюючий, небесний, романтичний, гармонійний аромат

Олії для змішування: добре змішується з усіма ефірними оліями асортименту Vivasan. Найкраще підходять герань, іланг-іланг, неролі, жасмин, апельсин, лаванда.

Нота: середня

Об’єм: 10 мл.

Ефірна олія Троянда марокко 100% натуральна

Троянда є втіленням краси, гармонії та досконалості, як справжня королева квітів.

Трояндова олія є однією з найскладніших рослинних олій, вона містить понад 400 хімічних сполук, за ідентифікацією яких і сьогодні все ще проводяться дослідження. Це аромат, який вважається символом любові, торкається наших сердець так сильно, як ніякий інший.

Трішки історії

Найбільш ранні відомості щодо застосування трояндової води прийшли з Індії. У Стародавній Греції і особливо в Римі трояндова вода та жирові мазі з пелюсткок троянди використовувалися в косметичних цілях та на святкових гуляннях.

У 8 столітті трояндова вода була важливою статтею доходів Індії та Китаю. У середні віки центр виробництва трояндової води перемістився до Персії, а потім до Іспанії та Франції.

Вперше справжня трояндова олія була зібраао з поверхні трояндової води ще в давній Індії в імператорському палаці Великих Моголів Джехангірі, де отримала свою першу назву Атр-і-Джехангірі (олія Джехангірі).

У середні віки трояндову олію отримували вже й у Малій Азії та Європі. У 17 столітті турки ввели у промислове виробництво троянду на Балканах (Болгарія, Казанлик) і в наступні століття цей регіон став монополістом виробництва високоякісної трояндової олії.

У 19 столітті розвиток промисловості трояндової олії досягло і Південної Франції (Грац), де через погану якість звичайної олії троянди місцевого розведення було налагоджено виробництво конкрету та абсолюту троянди.

Троянда, ймовірно, була першою рослиною, з якої почали одержувати олію шляхом дистиляції. Вперше цим почав займатися Авіценна (Ібн Сіна), арабський лікар, який жив у X столітті.

Рослина була дуже популярною на Сході. Перські воїни прикрашали червоними трояндами свої щити. У XVII столітті турецькі завойовники принесли троянду до Болгарії.

Здавна троянда вважається символом любові та чистоти — пелюстки троянди розкидали на весіллях як побажання та запоруку щасливого шлюбу.

Аромат Троянди Марокко – теплий, солодкий, насичений, жаркий і важкий. Він не схожий на запах ефірної олії троянди, він інший, він вражає і змушує посміхатися. Це справді неповторний аромат, який обов’язково треба спробувати.

Аромат Троянди Марокко прекрасно підійде тим, кому з якихось причин не подобається запах ефірної олії троянди. Він підходить майже всім, без винятку.

У парфумерів немає різниці в думках – аромат троянди поза конкуренцією.

Трояндова олія (переважно синтетична) входить до складу 46% чоловічої та 98% жіночої парфумерії. Олія троянди є одним із найстаріших та улюблених матеріалів для парфумерії.

Без перебільшення можна сказати, що жоден із високоякісних парфумерних виробів не обходиться без застосування трояндової олії. Дистильована олія надає характерної квіткової ноти вищої якості, а екстракційне – зміцнює квіткову тональність та посилює фіксацію запахів. У пудрах та помадах недорогий конкрет дає дуже гарний результат.

Олія використовується як компонент ароматизаторів тютюну. Рідко – для ароматизації міцних та безалкогольних напоїв.

Фальсифікація ефірної олії троянди

Ефірна олія троянди має дуже високу роздрібну ціну, яка іноді сягає 6-8 тис. доларів за кілограм. Це одна з найдорожчих олій у світі. Для отримання 1 літра олії потрібно близько 5000 кг сировини, а для отримання 1 краплі олії 30 бутонів троянди.

Квіти, що щойно розпустилися, збирають вручну ще до сходу сонця, при цьому їм не дають залежуватися і відразу ж відправляють на переробку.

Цим пояснюється найвищий рівень фальсифікованої продукції.

Зазвичай для розведення ефірної олії застосовують натуральні ізоляти на основі гераніолу, витягнутого з гераневої олії та цитронеллола, виділеного з яванської цитронели або (що дорожче) з гераневої олії, а також недорогі ефірні олії: геранієва, пальмарозова.

У Болгарії для фальсифікації трояндової ефірної олії використовують олію місцевого різновиду герані «здравець» – герань великокореневищна (Geranium macrorrhizum L.). Ця олія має запах і консистенцію, що нагадує ефірну олію троянди. Виявляється хроматографічно за великим вмістом гермакролу.

Іноді для фальсифікації болгарської трояндової олії використовують додавання етилового спирту (у нормі 1-2%) або важких розчинників (наприклад, триетилцитрат), синтетичного фенілетилового спирту до 5-10% і вище (у нормі 1-3%, ) або ефірної олії троянди , одержаної в Криму (з великим вмістом – 60-80% – фенілетилового спирту).

Для корекції запаху отриманих фальсифікатів використовують ефірну олію гваяколове. Додавання цієї олії є старим засобом. Вона має дуже приємний запах, що нагадує чайну троянду. Добавка гваяколової олії виявляється за присутністю її головного компонента гвайолу.

Корекцію аромату троянди здійснюють також добавкою невеликої кількості ліналоолу, неролу, цитралю, евгенолу, метилевгенолу, нонаналю та фарнезолу. Додавання спермацету моделює присутність стеароптенів.

Кримська трояндова олія навіть у порівнянні з болгарською олією містить дуже багато фенілетилового спирту і дуже мало терпенових спиртів і фактично є трояндовою олією нехарактерного для Європи типу, тобто. за світовими стандартами – це олія досить низької якості.

На даний час виробництво кримської рожевої олії, на жаль, майже знищено. І ті набори «ефірних олій Криму», які можна купити всюди, це, як правило, або старі запаси олій, або фальсифікат.

maslo-rozu

Ефірна олія Троянда Марокко або як ще її називають столистою трояндою компанії ВІВАСАН представлено 5% розчином ефірної олії французько-марокканської троянди в олії Жожоба.

До її складу входять цінні компоненти: фенілетанол, цетронелол, гераніол, нерол, стероптен, фарнізол та інші сполуки в малих кількостях.

Особливо благотворно вона впливає на психіку жінок, допомагаючи повірити в себе, свої сили та чарівність.

Як справжня королева, Троянда простягає свої милості на багато сфер життя і здоров’я.

Трояндова олія дозріває як гарне вино і утворює фруктово-солодкі композиції. Через деякий час аромат набуває глибини та букету.

Абсолюти Троянди, вирощеної у різних місцях – Болгарії, Єгипті, Марокко, Туреччині – мають різні відтінки запаху, тому продавці завжди вказують країну походження цього абсолюту.

Тряондова олія – це олія-афродизіак. Вона допомагає вирішити проблеми сексуального характеру. Аромат ефірної олії знімає блоки психологічного характеру, робить людину розкутішою, пробуджує сексуальний потяг. Фригідність вже може не загрожувати жінкам, а чоловікам допоможе зберегти потенцію.

Нащадковому парфумеру зі старовинної грасуазької сім’ї поставили питання:

– Чому Французько-Марокканський Абсолют Троянди вищий за інші?

Жан-Франсуа здивовано подивився, потім поїхав додому, повернувся з маленькими флаконами абсолюту, ефірних олій болгарської троянди та ефірною олією турецької троянди. Простягнув абсолют, запитавши у свою чергу:

– Що ти відчуваєш?

– Я сказав, що відчуваю вишуканий аромат, зовсім не схожий на запах ефірної олії троянди.

Він засміявся і сказав:

-ТИ ВІДЧУВАЄШ РАЙ НА ЗЕМЛІ…

Трояндова олія є корисним супутником на всіх етапах життя: допомагає в період вагітності, при підготовці до пологів, у догляді за немовлятами та дітьми, у відносинах із соціумом, із сексуальним партнером, підтримує в останні дні життя.

Якщо ви хочете мати ефірну олію – універсального «лікаря», то зупиніть свою увагу на ефірній олії марокканської столистої троянди.

Ця ефірна олія може використовуватися в косметології, дерматології, народній медицині, також як пахощі.

Ефірна олія Троянда марокко (Rose Morocco) Вівасан

Цена:

2171 грн.

5 в наличии (может быть предзаказано)

АРОМА ЧУДЕСА

0
    0
    Корзина
    Корзина пустаВернуться в магазин