Пн-пт:
Сб-вс:

10:00—18:00
10:00—16:00

Иланг-иланг
Иланг-иланг
Иланг-иланг

Ефірна олія Іланг-Іланг (Ylang Ylang) Вівасан

Цена:

958 грн.

5 в наличии (может быть предзаказано)

ДОСТАВКА:

— Самовывоз из нашего офиса;

— Доставка по Украине с оплатой при получении (наложенный платеж) Новой почтой или JustIn.

ОПЛАТА:

— Оплата наличными;
— Оплата на банковскую карточку (предоплата);
— Наложенный платеж.

Ботанічна назва: Cananga oborata / кананга запашна, у перекладі з філіппінської означає «порхання»

Склад: ефірна олія іланг-іланг коморський 100%.

Спосіб отримання ефірної олії: з квіток, методом парової дистиляції.

Матеріал на 1 л.ефірної олії: 50 – 70 суцвіть рослини.

Характеристика ефірної олії: чуттєвий аромат, квітковий, солодкий, бальзамічний.

Ефірні олії для змішування: Троянда Марокко, лимон, шавлія мускатна, неролі, рожеве дерево, жасмин, пачулі, лаванда.

Нота: середня

Об’єм: 10 мл.

Ефірна олія іланг-іланг 100% натуральна

Ефірна олія Іланг-Іланг коморський Вівасан (Vivasan) – чудовий антисептик, тонізує нервову систему, сприяє статевому потягу.

Рекомендується при втомі, занепокоєнні, безсонні, фригідності та ПМС. Зміцнює імунітет. Використовується при укусах комах, для лікування акне, для догляду за шкірою та як духи.

Допомагає при високому кров’яному тиску та тахікардії, добре впливає на нервову систему, знімає депресію.

Приголомшливий афродизіак. “Олія насолод”.

Аромат рослини іланг-іланг здавна вважався ароматом “кохання та чуттєвості”. Росте у тропічних районах Азії, на Філіппінах та в Індонезії.

Олію виробляють на Мадагаскарі та Коморських островах. Запашними вінками з іланг-ілангу в Індонезії досі прикрашають наречених.

Його ароматичним димом обкурюють житло для захисту від сварок та розладу. Полінезійські жінки його використовують як парфуми.

На Молуккських островах мазь з використанням олії цієї рослини застосовують для лікування інфекційних захворювань, наприклад малярії, а також при різних шкірних інфекціях.

А ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ? Іланг-іланг

У Вікторіанську епоху ця олія входила до складу бальзаму для росту волосся. Багатий, солодкий, чуттєвий квітковий аромат цієї олії повністю відповідає його полінезійській назві “Квітка квітів”.

Філіппінська легенда розповідає про подружню пару, у яких було в житті все, але не було дітей. Якось уві сні до них з’явилися боги, які пообіцяли послати їм дочку – проте за умови, що дівчинка, коли виросте, не повинна торкатися чоловіка. Дівчинку назвали Іланг («Квітка»).

Виросла вона красунею, і не мала відбою від наречених. Але батькам довелося замкнути її у чотирьох стінах, щоб не порушити наказу богів. Якось увечері батьків не було вдома, і Іланг вийшла до саду, щоб зібрати букет квітів.

Несподівано перед нею з’явився юнак, який давно був закоханий у неї і мріяв зробити їй пропозицію. Він схопив її за руку зі словами: “Я люблю тебе, стань моєю дружиною”. І тієї ж миті дівчина безслідно зникла, обернувшись у прекрасне дерево з напрочуд ароматними квітами. “Іланг!.. Іланг!..” – тільки й встиг вигукнути юнак.

Так з того часу і називається це прекрасне дерево, на згадку про чарівне зникнення красуні Іланг. А юнак, як каже повір’я, і ​​досі блукає чарівним садом і тужить за своєю обраницею, протяжно кликаючи її на ім’я крізь глибину віків…

Запилюються квіти Іланг-Іланг нічними метеликами, тому найінтенсивніший запах походить від квіток з вечора до світанку. Для виробництва парфумів квіти Іланг-Іланг збираються рано-вранці, на сході сонця – коли їх аромат найбільш інтенсивний.

Олія Іланг-іланг (Cananga odorata) відноситься до групи ефірних олій-афродизіаків. Дія олії обумовлена ​​гераніолом, неролом, терпинеолом, лимонемом, ліналіацетатом, іланголом, ліналоолом і евгенолом, що входять до його складу.

Аромат олії солодкий, пряний, з нюансами жасмину та гарденії.

Іланг-іланг має позитивний вплив на нервову систему, розслаблює, усуваючи занепокоєння і напругу, гнів і страх. Ефективна при депресивних станах, стомленні, занепокоєнні, безсонні, ПМС.

Цілюща дія цієї олії проявляється повною мірою при серцево-судинних захворюваннях. Вона знижує артеріальний тиск, заспокоює задишку та серцебиття.

Регулярне використання олії іланг-ілангу покращує кровопостачання серцевого м’яза та зменшує явища стенокардії. Зміцнює імунітет. Це гарний протисудомний засіб.

Олія іланг-ілангу ефективно допомагає при спастичних розладах кишечника.

На шкіру олія іланг-іланг діє універсальним чином, позитивно впливаючи як на суху, так і на жирну шкіру, сприяє усуненню акне, благотворна для дратівливої ​​та пошкодженої шкіри.

Допомагає при укусах комах. Ця олія м’яко дезінфікує та тонізує, стимулює кровообіг у капілярах і чудово живить клітини шкіри.

Може використовуватися для закріплення засмаги: додавати 1 краплю в одноразову дозу гелю для душу або масажної олії. Іланг-іланг також дуже корисний для догляду за волоссям, особливо ослабленим і пошкодженим.

Також рекомендується використовувати цей аромат в аромалампах для захисту атмосфери будинку від сварок та конфліктів.

Це один із засобів інтим-косметики.

Як афродизіак, надає стимулюючий еротичний вплив, посилюючи статевий потяг. Аромат іланг-ілангу створює легку ейфорію і розслаблює чуттєвість.

Це одна з найеротичніших і романтичних олій. Допомагає при фригідності та імпотенції.

ilang-ilang-masloІланг-іланг вважається магічним ароматом і призначений для тих, хто хоче не просто зачарувати кохану людину, а розпалити в неї вогонь пристрасті.

Але, прагнучи викликати почуття любові, необхідно пам’ятати про можливу індивідуальну непереносимість аромату саме цієї ефірної олії.

Також важливо знати, що ефірна олія іланг-іланг, маючи надто густий насичений аромат, може викликати не тільки запаморочення, а й головний біль, тому використовувати її, особливо на початкових етапах, потрібно в малих дозах.

Людям зі зниженим тиском (гіпотонікам) краще зовсім відмовитися від використання ефірної олії іланг-іланг у зв’язку з її здатністю знижувати артеріальний тиск.

Олія середньої ноти. Олія насолод.

Енергетика олії: старовинна есенція обкурювання, притягує кохання та позитивну енергію світу, вирівнює енергетичну оболонку, відновлює симетрію.

Основні властивості олії іланг-іланг:

  • стимулює нервову систему – антидепресант
  • знімає почуття страху та занепокоєння, покращує сон
  • афродизіак – має стимулюючу еротичну дію
  • антисептик бактерицидної дії
  • спазмолітична, тонізуюча
  • знижує артеріальний тиск
  • зменшує частоту пульсу та дихання
  • ефективна при змішаному типі шкіри

Показання для застосування ефірної олії Іланг-Іланг коморський Вівасан (Vivasan):

  • депресія, безсоння, стреси
  • дратівливість, почуття страху, занепокоєння
  • астеноневротичні стани
  • синдром нав’язливих станів
  • артеріальна гіпертонія
  • ішемічна хвороба серця
  • Змішаний тип шкіри
  • імпотенція у чоловіків, фригідність у жінок
  • суха, чутлива, роздратована шкіра
  • вегетативно-судинна дистонія за гіпертонічним типом

Увага! Дуже густий аромат іланг-ілангу може викликати запаморочення та головний біль: використовуйте мінімальні дози.

Способи застосування олії іланг-іланг:

  • Аромалампа: 2 краплі на 5 кв. метрів площі приміщення
  • Аромована: 4-7 крапель на емульгатор
  • Масаж: 5-7 крапель на 15 мл масажної олії
  • Збагачення косметичних засобів: 5 крапель на 5 г основи
  • Збагачення чаю: 3-4 краплі на 100 г заварки
  • Аромамедальйон: 2-3 краплі

Ефірна олія Іланг-Іланг (Ylang Ylang) Вівасан

Цена:

958 грн.

5 в наличии (может быть предзаказано)

АРОМА ЧУДЕСА

0
    0
    Корзина
    Корзина пустаВернуться в магазин